måndag 1 november 2010

Julmys med Graphic 45

Vi som bor i obygden har inte alltid möjlighet att komma in till stan och köpa presenter när vi blir bortbjudna utan man får försöka svänga ihop något med det man har hemma. Baka lite, och så här års lite ljus och en altad tändsticksask.Räcker långt. Här har jag knåpat ihop en korg med lite av varje med hjälp av Graphic 45s julpapper Let it Snow och Die cut tags.
Korg
Innehållet består av ett kort, en påse med saffransskorpor i brun påse (med recept på en vidhängande tag), gott löste i burk från Ica som fått en liten upphottning, ljus och tändstickor.
Korg - innehåll
Bortsett från att baka skorporna gick det riktigt snabbt att göra det här, eftersom dekorationerna i form av tagarna är färdiga och bara att poppa ut ur arket och fästa där man vill ha dem. För att göra det lite mer dekorerat har jag stämplat en del med clearsetet Parisian Anthology från Pink Paislee. (Ja, jag VET – det är tredje veckan i rad jag använder just dessa… men det är för att de är så roliga och fina!). De har ju inget med julen att göra, men eftersom papper och tags är så väldigt juliga gör det ingenting alls tycker jag.
Här är en närbild på kortet och sen på ljusbunten och tändsticksasken.
Kort - kort

Jag gillar banderollstämpeln jättemycket. Perfekt för små titlar eller som datumjournalingrutor eller bara som dekoration. På kortet och på teburken fick den agera titelbakgrund. Minialfabetet i grönt är från Cosmo Cricket och passar jättebra till det gröna på tagen. Jag lade lite glossy accent på den svarta rundeln på tagen så ser det ut som en brad.

Kort - ljus

Visst börjar man längta efter jul så smått! Ha det gott!
Tesa

7 kommentarer:

Cornelia sa...

Detta är det vackraste jag har sett på evigheters evigheter! Heeeeelt fantastiskt!!!!

onkis sa...

Vi är nog många som skulle bli lyckliga för en sådan korg.
Helt underbar!!

ScrapMyran sa...

Alltså finns det inga gränser för hur vackert du skapar!!? Så enkelt men sååå vackert! Stolt över mina kära DT-kollegor =)

Millanprillan sa...

Superfint! Älskar dessa små tags! Vad är det för fin "bård" du använt till ljusen (den svarta) förresten?

TesaB sa...

Tack!:)
Bordern på ljusen och på kortet är gjort med hjälp av en Martha Stewart Edge Punch.

Lisa-olsi sa...

Ett fantastisk vackert "arbete",
du är nog född med scrapp i händerna.
Ha det gott!
Lisa

Cath. sa...

Alltså, något så grymt snyggt! Kram!