söndag 28 november 2010

Sista dagen..

Idag är det söndag igen. Det är sista dagen på vår BoBunny vecka idag. Visst har mina kollegor gjort otroligt fina saker av samma två papper. Nåja nästan bara samma två papper.. ;) Här kommer det jag gjorde av dessa papper i BoBunnys "Winter Joy" serie.

Först är en spånask som jag har klätt in i ett lila papper. Just det jag använt är slut, men det som heter "Dot" är nästan likadant. Själva asken är den sorten som finns i matbutiken innehållande en Brie-ost. Blir lagom i storlek att ge bort ett halsband eller så i till jul.
Swirlarna och julkulorna har jag klippt ut från pappret "Peace" ur samma serie. Vansinnigt pillgöra.. Men fint blir det..  Lite stickles på varje kula och kring hela kanten på asken. Det är svårt att få glittret att synas. 

Mina papper räckte till en Lo också. En av de traditioner vi har här hemma är att hänga upp godiskalendern. Den har min storasyster broderat 1997, när Felix var stor nog för en sån kalender. Allteftersom barnen har blivit fler har paketen blivit något mindre.. Eftersom tre av dem har matallergi så fungera det inte med chokladkalendrarna. Det hade blivit billigare om inte annat.. 8-) 
Här har jag dekorerat med canvasblommor och en bit blingswirl.  Till titeln & journalingrutan har jag använt mig av två Tim Holtz dies. Vintage Market och Styled labels.  Och lite Tiny Types. Och samma papper då.. 

Jag hoppas att ni fått mycket inspiration nu i veckan när ni fått se hur mycket olika man kan göra av samma två papper!  Och kom ihåg att det fortfarande är ett par dagar kvar innan tiden går ut för månadstävlingen, Skiss med twist. Ha en härlig söndag! 
~Maritha~

3 kommentarer:

Terés sa...

Men åh så mycket fint! Jag snor gärna idén med ramen som du har runt LO'n... Blev superfint!

Kram

Cornelia sa...

Jättefin ask! Förstår att det var pillrijoxigt att klippa, men det blev snyggt!

LO-n är också tjusig!

Tänka sej, vad mycket det blir av bara två papper!

ScrapMyran sa...

Å vilken fin LO! Så gulligt med de små detaljerna som hänger ner från "ramen".