fredag 19 november 2010

Never ending card

Jag är inte alls någon kortmakare och gör jag kort så blir det oftast vanliga 15x15 men nu har jag gett mig på något nytt - ett kort som går att vrida och vända på i det oändliga. Kika vidare så förstår ni nog hur jag menar =)

Detta är framsidan av kortet. Jag har använt en underbar kollektion av julpapper från Cosmo Cricket. Serien går i rött grönt och lila och är härligt lekfull! Har använt både fram och baksida på pappren Woolens och Deck the Hollies.

När man öppnar kortet kommer man till "nästa steg". Har gjort en ganska enkel design där jag har klippt ut detaljer från pappret Elements (ett 33x33 ark med massor av små journalingrutor).

Vik igen och du kommer till steg 3. Har öst på med massor av glitterstickles och så lite lack här och var för att förstärka vissa detaljer.

De här filtblommorna från Prima är väldigt mysiga tycker jag, i mitten sitter en annan Primablomma och en liten halvpärla.
Och för dig som vill prova på den roliga - och enkla! kortvikning kommer här en liten tutorial:

Hoppas ni gillar det lika mycket som jag!
//ScrapMyran

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Japp, det gör jag! Jag gillar neverending-cards! De är kul att göra, men kräver lite instruktioner till mottagaren, för alla är inte så kluriga som vi scrappare... det här måste man ju vika lite hit och dit och så... *ler*

Ditt kort är superfint!

Dilorf sa...

Så läckert! Jag gillar dessa korten men har inte vågat mig på att göra något själv.

Tack för film-länken. Då kanske jag ska prova iaf..