torsdag 18 november 2010

Mera jul...

och jag har fortsatt att frossa i Websters Sweet Season. Här har jag använt Sugar Plum Tree enbart, i övrigt inga mönstrade papper. Till fotomatta Bazzills Sugar cookie som jag har använt edge scrappern på. Och sen har jag FROSSAT i dekorationer och detaljer till Sweet Season som vi fick till oss nyligen och håller på att hittar upp i webshoppen. Det röda och gröna är skrivet med Websters Storyteller bokstäver. 12x12 stort ark med massor av bokstäver. Även Cosmo Crickets genomskinliga Tiny Type bokstäver är använda. I bakgrunden ser ni även att jag ha använt en Prima stämpel som dekoration.
Och här ser ni att jag har använt en blomswirl som jag har klippt itu runt tyg blommor från Bo Bunny (här är det Noels röda blommor som sitter ihop i ett band men som jag har klippt isär för att få det snyggare arrangerat). Lite löv och fjärilar syns oxå i nederkanten.

Här ser ni lite stickers dekorationer och hur jag har använt banden som finns till Sweet Season. Jag har även häftat fast lite på tagen som sitter bakom fotot med journaling.

Återigen, allt finns i butiken om än inte allt upplagt i webshoppen så om något ser intressant ut så hör av er.
Börjar snart komma ikapp med mina julbilder men har några kvar, ska se om jag lyckas komma till jul 2009 snart ;) Hur är det med er, har ni scrappat färdigt tidigare julbilder?

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Nähädu... jag har inte scrappat några julbilder alls. Har nästan inga såna, faktiskt. Brukar ha fullt upp med allt runtomkrnig så kameran blir gärna liggande till ingen nytta.

Men den här är huuuuur fin som helst, med alla detaljer att titta på.

TesaB sa...

Sååååå läckert! Kan titta på den läääänge och hela tiden upptäcka nya detaljer. Gillar massor!!!

Maritha sa...

Otroligt detaljrik. Så fin!

Jag brukar spara julbilderna till året efter, då kommer det ju alltid massa nya fina julpapper som jag vill ha och scrappa NU.. inte efter jul.. *L*