söndag 7 november 2010

Snart är det Lucia..

Det är ju bara en dryg månad kvar så det är ju hög tid att få scrappat förra årets bilder, eller hur? Min stora son går i musikklass. Det blir ett otroligt fint luciatåg med 150 ungdomar som alla har musik på schemat varje dag. Jag fick hem lite fina julpapper från Bo Bunny's Winter Joy och har använt två. Det fina som jag använt som bakgrund heter Peace och sen har jag använt både fram och baksida av Frosty. Några av Primas härliga canvasblommor fick plats på ett hörn. De passade så bra in i färgerna.
Mitt i den stora dekorationen på pappret har jag klistrat dit ett "Together" som finns med på samma bokstavsark med Tiny types som de mindre bokstäverna i titeln. Titeln i övrigt BG Mini Mono's, Pyrus serien. 

Jag måste ju bara visa var min Felix står någonstans, där längst bak. Även här har jag använt Tiny Types, fast svarta sådana. 

Den lilla bit av det fina Frosty pappret som blev över gjorde jag ett enkelt julkort av. Jag använde båda sidorna och ett rött cardstock.  Dekorerade med en blomma jag byggde ihop av denna och denna som jag chalkade lite lila på.. Lite röd floss och en julgrans charm. Ett "God Jul" i turkosa Tiny Types och sen var kortet klart..  

Tack för att ni tittade in! 
~Maritha ~ Dilorf ~

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Vilka vackra alster, precis som vanligt!
Gillar både LO-n och kortet. Och vilket fantastiskt luciatåg det måste bli med dessa begåvade och talangfulla ungdomar!!!

TesaB sa...

Såååå himla fint! Stämningsfullt. Och läckert kort också!