fredag 26 november 2010

Winter wonder land

Så roligt det är att se vad alla mina kära DT-Kollegor har gjort med exakt samma papper som jag - och så olika det blir! Själv har jag knåpat ihop en riktig klet å kladd LO på temat snö =)

Ni får ursäkta bildkvalitén men det är ju omöjligt att få lite ljus these days! I botten har jag i alla fall använt pappret Dot. Har rivit kanter, distressat och mistat för att få lite ruffig känsla. Även papper nr 2 är rejält infärgat - våga gå loss totalt! Jag har bl.a. använt distress ink black soot och Dusty Concord.

Det här pappret var lite kul att göra faktiskt. Använde embossingfoldern Rays för första gången och jag blev så nöjd med resultatet att jag nästan inte ville klämma dit ett foto. Har målat med akrylfärg, torkat av överflöd med hushållspapper och sedan rivit kanterna och distressat lite lätt. Gillar det där skimret i färgen!

Jag har verkligen öst på med dekorationer, ju glittrigare desto bättre och massor av bling! Älskar den vita blomrankan från prima, riktigt vintrig med allt glitter (kommer i shoppen snart). Har också petat dit en hel hög med snöflingor från Reprint och ett par pins från INKIDO.

Eftersom jag inte hade så många dekorationer i lila som jag tyckte passade till detta projekt har jag färgat dem så att de ska passa. Här är t.ex. en av Primas blommor (som tyvärr verkar vara slut i shoppen) sprayad med tre sorters mist och dränkt i glitter stickles (kommer snart upp på webben) . Crafteble flowers är också vita från början men denna har fått lila mist, black soot distress ink och lite stickles.

Titeln är faktiskt skriven med en mask men det fanns fler av samma bokstäver så då gjorde det inget att jag använde dem tänkte jag. Gillar också alla nya, genomskinliga mini alfabet som har kommit in i shoppen.

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Alldeles fantastisk LO! Så otroligt fint du har fått ihop alla dekorationerna!

Lisa sa...

lovely!!!!!!!!