måndag 31 december 2012

Sista inlägget i år!!!

Så här när året närmar sig sitt slut är det lätt att bli lite reflekterande! För oss på Scrap-Perra har året 2012 varit ett roligt men intensivt år!

I början av året började Anders vilket har snabbt resulterade i att nyheterna kom upp snabbare och att jag fick lite avlastning! Sedan drog mäss-säsongen och det blev många städer under helgerna! Otroligt kul att träffa er scrappare men det sliter på lite att jobba sjudagars veckor!!

När sommaren närmade sig drog vi igång sommartävlingen och det var otroligt roligt att den blev så uppskattad, den kommer säkert att vara kvar även nästa år!

Under sommaren och hösten gjorde vi ett byte av bokföringsprogram för att kunna få massa tekniska lösningar mellan webshopen och bokföringsprogrammet! Ett arbete som jag kanske skippat om jag vetat hur mycket strul och extra arbete det skulle bli. Nu när vi är klara är vi  glad åt bytet och att vi nu har mer rätt i lagersaldon i webshop!

Hösten gick i en rasande fart med mässor och nyheter att man knapp hann reagera förrens man var på lucia på ungarnas skola! December är en intensiv månad för alla tror jag men jag tog en förmiddag tillsammans med dotterns klass och julpysslade. Jag packade en stor låda med bla cuttelbugen för nu skulle det göras "adresslappar" till barnens julklappar! Vi stämplade och stansade, målade och skrattade en hel förmiddag. Tänk vad härligt det är att få glädja så många barn med skapande!

Vi avslutar året med en mellandagsrea. Den pågår till söndag den 6 januari så passa på att hitta lite roligheter!

Om jag ska lyfta en stil som jag tycker har tagit fart under 2012 så är det mixed media! Vi får se var som händer 2013!

Så här i slutet av året så slutar Camilla som DT, vi tackar dig för din tid hos oss!!
Den som kommer att fortsätta skapa med mixed media är Sara Önneby aka pyssligaSara, ni kommer hitta henne här i bloggen på lördagar och vill ni tjuvkolla på henne redan nu så spana in hennes blogg här.

Nu önskar vi er ett gott slut och ett gott nytt scrapår!!
Perra

Inga kommentarer: