måndag 10 december 2012

Måndag!!

Då var det måndag igen, tänk vad veckorna går fort nu inför jul!!

För att fira in julen så hoppas vi på Scrap-Perra att du har sett våra adventskalendrar; en i forumet och en på webshopen. I forumet hittar du tävlingar där du kan vinna olika priser och i webshoppen hittar du olika veckovisa erbjudanden. Denna vecka är det erbjudande på Distress Stain som säljs för 40 kr st (ord. pris 49 kr).


Veckan i övrigt, öppet på torsdag mellan 12-16. Sen är det stängt då det är luciafirande på sonens skola. Det betyder även att pysselkvällen är inställd.

Under de två veckorna fram till jul så fortsätter vi inventera och det kommer en leverans med påfyllning och lite nyheter! Tro eller ej, men papper inför Alla Hjärtans Dag börjar komma!

Vi kommer att ha julstängt from lunch 21/12 tom måndag 7/1, vi kommer att plocka inkomna ordrar i turordning den 8/1. Det är under den här tiden som barnen har jullov och för att fira det kommer vi ha mellandagsrea men som kan starta lite tidigare, troligen den 22 december.

Vi kommer även under mellandagarna att få vårens kursprogram så håll utkik på hemsidan. Vårens säsong börjar i slutet av januari.

Ha det så gott!!!

Inga kommentarer: