söndag 30 december 2012

Altrad LPskiva

En av julklapparna till familjen var ett par biljetter till den nya showen på Chinateatern, Ages of rock. Det är alltid trevligt med upplevelser istället för saker i paketen. Så är det faktiskt.

Självklart behövde jag göra något roligare än att bara slå in utskriften av mail-bekräftelsen på bokningen, så det blev en altrad skiva. Jag hade ingen här hemma som jag kände att jag kunde använda (vanära?) på detta sett, så det blev en tur till den lokala 2ndhand butiken. Vinyl ska det vara..


Jag ville ha lite rock-känsla på skivan och vad passar bättre än flames i modeling paste? Den blåaktiga tonen är en mist. Samma färg som på bokstäverna, faktiskt.
För att täcka skivans mittettikett fäste jag där en doilie. Bilden är från ett reklamblad om just denna show och som ni ser så är det inte vem som helst som står på scen. Jocke Cans, Gladys del Pilar, Johan Rehborg, Kee Marcello och Peter Magnusson. Det blir nog jättebra!
Eftersom månadens tema är blommor så petade jag dit några glittriga från Petaloo, Tittar man noga så ser man även en bit filmstrip där över fotot.
 
Nu önskar jag er alla ett riktigt Gott nytt år! Ta det lugnt med fyrverkerier och skumpa!

2 kommentarer:

cissi sa...

Så snyggt, önskar jag kunde se den showen för min favorit Peter Johansson spelar i den musikalen. Men jag fick träffa honom för ett tag sen så jag får leva på det!

Stephi sa...

wow...coolt