måndag 17 december 2012

Måndag

då var det måndag igen, denna gång sju dagar innan julafton vilket i allafall jag ser framemot! Hur går det med förberedelserna och julklappar? När det gäller julklappstips från mig kan jag rekommendera prestentkort i webshoppen, dessa finns under en egen kategori, bara att välja ett belopp. Men annars kan jag rekommendera Primas distressing tool, en produkt jag gillar skarpt!

Denna vecka jobbar vi på som vanligt fram till fredag lunch. Sen tar vi julledigt och är
tillbaka tisdagen den 8/1, vi kommer att plocka ordrarna i turordning. Under julen kommer vi att umgås med släkt och vänner samt kameran, som en scrappare (frugan) inte klarar sig utan! Vi får se hur mycket juliga foton som tas nu i jul!

Sista chansen i år att handla live i butiken är på torsdag! Och sista chansen för att få en leverans innan jul är torsdag. Beställningar som är betalda vid kl 16 på torsdag postas den dagen och gör Posten sitt arbete så ska ni ha leveransen på fredagen.

Förra fredagen fick vi årets sista sändning med nyheter från USA, jag hoppas att du hunnit spana in dem i webshopen! Det finns lite smått och gott och är ni less på julen så kan ni ju börja att spana in Alla hjärtans dag i februari, för nu finns det nya färska papper med kärlekstema.

Jag önskar dig en underbar vecka!
Perra

Inga kommentarer: