måndag 12 januari 2015

Respekt!! är det i bloggen idag...

Nu har vi kommit en bit in i januari och vintern har kommit med stormsteg här hemma... i helgen kom det MASSOR med snö och nu hoppas vi att det får stanna så att det inte försvinner på en gång.

I butiken kämpar vi vidare med att hantera alla ordrar som kom under julledigheten, vi är i sluttampen och är mest på att invänta svar från er kunder som har beställt saker som är slut. Om det är någon som saknar sin beställning eller inte har blivit kontaktad så kontakta oss.

Annars är det mest att fundera på vad för nyheter vi ska beställa. Vi får se vad det blir för godbitar.

Men idag så tänkte jag visa en av tre tavlor som kommer hänga på vardagsrumsväggen. Det kommer vara tavlor som det står Respekt, Ärlighet och Hänsyn. Det är ord som vi i familjen har tagit fram och vill ska genomsyra våra liv.

Första tavlan är helt klar och det är Respekt. Jag har jobbat med Liqutex Ceramic Stucco - typ som modeling paste och färgat in den med färger från både Golden Fluid Acrylic och Dina Wakleys färger. Sedan har jag bara smetat ut den med spatel och skapat abstrakta färger. Avslutade med att ta lite vit gesso lite här och där med hjälp av ett gammalt kreditkort för att tona ner färgerna lite - för både Golden och Dina Wakleys färger är färgintensiva.

Ramat in ordet som är skrivet med Thickers med svart penna och sedan svart Dylusion mist med en pipette och skapat "rinningar" och även droppar/stänk. Tavlan är 30x30 cm med 4 cm djup på ramen.

Tack för titten och ha en bra vecka.


Inga kommentarer: