måndag 26 januari 2015

Grattis kort igen...

måndag igen och jag ska visa ett ytterligare grattiskort - denna gång till en 11 årig kille. I övrigt så rullar det på och vi väntar in leverans, vi får se om den hinner komma i veckan eller nästa vecka. Vi behöver kontakta vår grossist innan leveransen går från USA så det beror på hur snabbt vi får svar.

Mitt inlägg idag visar återigen de härliga papprerna från Serendipity skapad av Dear Lizzy för American Craft. Jag valde turkosa toner och försöka matcha färgläggningen på mitt motiv. Jag har återigen använt mina Distress Markers och vattenpensel . Grattis-stämpeln är från Inkywings stämplar, ett härligt ark med massor av små perfekta ord och fraser. Stämpla md Archival Ink dyna. De bruna sträcken runt alla kanter är gjord med Distress Marker - penna, den har ju två uddar, en som är som penser och en som en vanlig penna som man kan skriva med.
Banner och den ovala är utstansade med olika dies. Smutsat ner alla kanter med Distress Ink dyna, med svag brun ton för att det inte ska ta över för mycket.

Tack för titten och ha en bra vecka.

Inga kommentarer: