måndag 5 januari 2015

Försökt vara förutseende och gjort färdigt ett kort!

God fortsättning på det nya året! Hoppas att ni hade ett trevligt avslut av 2014 och fått en bra start på 2015. Vi har några dagar kvar av vår ledighet även om både Perra och jag avbryter den med jämna mellanrum med att jobba - Perra med att plocka och skicka ordrar och jag med att jobba med EY-saker. Annars så har vi ägnat stor del av mellandagarna till att titta på och spela fotboll. Först ut var sonen, sen spelade jag veterancupen (jag höll)... och sedan seniorer och även kusinens matcher har vi spanat in. Till slut tog vi med dynor till idrottshallen för vi var trötta på att få träsmak i rumpan :)

Nu börjar den spännande tiden då det kommer massa sneakpeak på nyheter från CHA och vi kommer såklart försöka lägga vantarna på go-bitar. Är det något speciellt ni vill ha så är det bara att kontakta oss.

Annars så börjar Perra jobba igen den 8e men som sagt vi har tjuvstartat och plockat ordrar och skickat lite löpande. Fram till onsdag kväll har vi fortsatt rea med 20% på allt som finns i lager (förutom presentkort). Ange JULREA2014 som kod i kassan för att erhålla den. Normala fraktvillkor gäller.

Mitt första blogginlägg för i år då - jo det blir ett kort. Jag har gjort färdigt ett kort som jag tror kommer bli ett grattiskort till kusinen som fyller år i februari - eftersom jag går in i en högsäsong på EY så vet jag att jag behöver vara förutseende.

Stämpelmotivet är Saturated Canary - Jeans and A Tee som jag har färglagt med Distress Markers och vattenpensel. Mönstrade papper från American Craft Dear Lizzy Serendipity och gamla prima blommor. Måste säga att jag gillar verkligen kvaliten på Saturated Canary stämpeln... motivet finns ritat på "baksidan" så att man ser vad det är för motiv och den känns stadigare i materialet än bara vanlig ez-monterad stämpel. Ska spana in några fler tror jag...


 Tack för titten och ha en bra måndag och vecka!!!


3 kommentarer:

cissi sa...

Snyggt kort! Kommer ni ta in de nya Heidi Swapp Memory Planners?

Anna Uhras sa...

MMMM ett sånt härligt färgigt kort, me like :):):) Kram Anna
urascrap.blogg.se

Mia KL sa...

Cissi, vi har beställt dem men ännu inte fått något leveransbesked.

Tack båda.