torsdag 22 januari 2015

Project Life i Foil Photo Pocket Page


Årets 1:a PL blir från nyårsafton och då skall det glittra och vara massor av guld och silver tycker jag...
Jag valde att använda en speciell plastficka från Becky Higgins där det ingår transparenta kort/overlays med guld motiv och texter. Dessa kort är lösa och går att flytta runt efter behov. I själva förpackningen finns 12 st 12x12 fickor i design A och D och det finns 1 kort med guldmotiv i varje plastficka, alltså 12 st kort. Det kändes väldigt lyxigt! Helt rätt till nyår och de övriga julhelgerna.


Jag valde att använda 2 kort på min sida, ett stort och ett litet. De övriga korten har jag gjort av cardstock och mönstrade papper från Teresa Collins, Tinsel and Company. Jag använde papper från blocket i 6x6 storlek. Stickers, bokstäver, brads och chipboard kommer också från Teresa Collins, Tinsel and Company samt Candy Cane Lane. Guld brads kommer från Simple Stories, Cozy Christmas.


Min Doilie som sitter under guld hjärtat är målat med Distress Paint i färgen Brushed Pewter. Pilen i kork kommer från American Crafts, DIY Shop. Jag har också skrivit min text med en brun penna från Becky Higgins, American Crafts.


På guld pilarna sitter blingstenar från Prima, Say it in Crystals och jag har dekorerat med cirklar och snöflinga från Pink Paislee, Merry & Bright Ephemera. Runt kanterna på vissa kort har jag lagt Stickles i färgen Platinum.


Information om kurser finner du här!

Happy scrapping!

Therese

Inga kommentarer: