onsdag 22 oktober 2014

Vecka 30 med Websters papper

Nu är det jag igen men denna gång så tänkte jag visa ett PL uppslag så att ni som är vana att titta in på onsdagar får er dagliga dos av Project Life....

Idag bjuder jag på v30 i min pärm (hoppar som vanligt :) ) och jag har då jobbat mycket med kollage för att få med mycket foton. Se gärna under tutorial om hur jag gör kollage i Photoscape.

PL-korten är inte vanliga PL kort utan jag har skurit ut från ett Webster papper som heter Quote Me från Strawberry Field. Jag har kompletterat med några gula vanliga PL kort - har dock ingen aning om från vilket corekit för dessa har jag bytt till mig och sorterat efter färg.
Titelkortet är ganska enkelt gjort, kompletterat med några labels från olika kit. Ni ser att jag har "smutsat" till korten lite med lite olika stämplar, bara för att skapa lite djup och liv i dem. Ibland känner jag för att göra det.

Denna vecka var det festival i Sala och då Perra är aktiv inom ett lokalt parti så fick de stå och marknadsföra sig sjävla där. Så det blev några turer till stan på dagen och sen även på kvällen för att lyssna på musik och prata med folk.
Det var ett tivoli på parkeringen som dottern och kusinen ville testa och sen på kvällen så var vi på fest hos några kompisar till våra kompisar.

Hoppas att du hittar lite inspiration och välkommen åter. I helgen är vi med butiken på Fristadsträffen så vi kommer packa ihop på fredag. Och nästa vecka är det höstlov för barnen och på helgen åker vi till Göteborg/Kungälv på mässa så det är troligt att butiken inte packas upp alls där emellan. Det medför att beställningar gjorda under denna tid kommer troligen inte hanteras förrän tisdag den 4 november. Vi kommer försöka plocka ordrar medan vi är på träff och mässa men kan inte garantera något. 

Inga kommentarer: