torsdag 16 oktober 2014

Höst Lo med Vellum och papper från Bo Bunny


Det här är en sida gjord med olika restbitar av mönstrat papper, det känns så bra att få användning av alla dessa som man samlar på sig, eller hur?
Den kommer att sitta i mitt PL album som en del av ett veckouppslag.


Jag har använt blandade stickers och mönstrade papper från Bo Bunnys serier Autumn Song och Trail Mix. Dessa går i liknande färgskalor och är perfekta att användas tillsammans. Stickersarna är de sista som var kvar på tre olika stickers ark från samma serier. Tittar man noga kan man också se några bitar av ett vellum papper. Vellum är jättekul att använda och ger en transparent känsla där bakgrundens mönster skymtar fram lagom mycket. Det är alltså inte helt genomskinligt, bara delvis, och det ger en fin kontrast. Vellum blir också väldigt snyggt när man river kanterna.
Det finns Vellum ark i 12x12 till serierna Ocean Melody och Strawberry Field från Websters Pages.


Hjärtan kommer från Studio Callico och datum stämpel från Amy Tangerine. Jag har stämplat med dyna från Archival Ink i färgen Coffee samt målat några kontur streck och blänk med vit och svart penna för att lyfta fram och förstärka vissa detaljer.


På kursen Project Life 4, uppslag med Lo skapar vi tillsammans ett uppslag med 1 vanlig project life sida och en sida i Lo format. Alla uppslag blir personliga och skapas utifrån era fotografier som ni tar med er.
På kursen 3 snabba Lo HT-14 kan en av sidorna se ut ungefär såhär, och de sidor vi gör på denna kurs passar också bra även i Project life album. Nästa tillfälle med kursen 3 snabba Lo HT-14 är 18/11.

Kom gärna och skapa med oss, du hittar kursdatum här.


Happy Scrapping!


ThereseInga kommentarer: