måndag 7 juli 2014

Måndag igen och idag en mini elefant-tavla...

Perra frågade snällt i morse om jag hade bloggat för jag satt i godan ro och löste lite suduko... helt dagvild har jag blivit nu under sommaren då barnen har sommarlov.

Nåja, borde ju veta att det är måndag då vi väntar på leverans från DHL, de sista 7 lådorna har anlänt till Västerås vilket medför att de borde komma till oss i eftermiddag. Så ikväll gör vi iordning alla förbeställningar och skickar dem med DHL om de mot förmodan inte kan gå med posten ikväll (om vi hinner).

Vi väntar även in lite senare i veckan påfyllning av lite annat smått och gott samt lite nytt men det kommer nog inte förrän på onsdag-torsdag.

Vi har lite strul med att göra dagsavslut i kassa-apparaten i butiken och vi har haft en del kunder här i helgen så det misstämmer lite i saldo. Men vi kontaktar er om så är fallet. Vi hoppas på att det ska lösa sig idag.

Dagens blogginlägg är en mini-tavla med elefant. Den är 20x20 cm och är en present till min nya systerson.... fick möjlighet att gosa med honom igår här hemma då han visades upp för släkten här. Jag har jobbat mest med Golden Fluid Acrylics färger men även blandat in lite Deco Art och Dina Wakley färger. Tog fram alla blå-gröna nyanser jag hade och penslade på fritt. Denna gång använde jag ingen penna för att rita ut konturerna utan det är Golden Fluid Acrylic och pensel.

Sedan lite stenciler från Ranger/Tim Holtz och Dylusion mister. Jag avslutade med min kära Gold Lame mist från Heidi Swapp. Texterna är skrivna med Thickers-bokstäver.

 Tack för titten och ha en skön måndag och vecka.

Inga kommentarer: