torsdag 3 juli 2014

Inspiration till sommartävling nr 9 och 5


Denna Lo är en del av ett uppslag i mitt Project Life album.
Jag har inspirerats av skissen i sommartävling nr 9, och eftersom jag inte är med och tävlar så har jag också använt mig av en bingorad ifrån tävling nr 5.
Det finns med 4 st hattnålar och de mönstrade papper som jag använt kommer från Simple Stories, I heart summer, Bo Bunny, Prairie Chic och Echo Park, All about a boy, Beautiful Life och A perfekt summer.
Bingo raden var Stämpel, Flair Button, Die Cut och Sol/Sommar.


Jag har dekorerat med en flair button från Basic Grey, Carte Postale. Stämplarna kommer från Amy Tangerine och My Minds Eye. Min Die Cut är en luftballong som jag fått av en väninna, tyvärr vet jag inte märket på den. Sol har jag fått med på den gula bingobrickan i form av ordet Sunshine.


Det finns också med en brad från My minds eye, Now and then, Geotags och Polaroid ramen är från Studio Calico. Ramen är målad med blå Lumiere färg.
Stämpel färgen är Cobalt och Cornflower Blue, båda från Ranger, Archival Ink.


På denna motsatta sida har jag inte utgått från någon tävlings skiss.
Jag har använt en plastficka från Simple Stories och gjort egna Project Life kort från cardstock och blandade papper från Bo Bunny.
Vill du inspireras mer så hittar du ytterligare en tolkning av tävling nr 5 här.
Du kan också se min tolkning av tävling nr 2 (utgå från en skiss) här samt tävling nr 10 (tolka ord om sommaren) här. Du hittar alla tävlingar i Forumet.

Till hösten kommer flera nya kurser inom Project Life, anmälan pågår för fullt, med början i september.
8/9 Project Life Grundkurs
24/9 Project Life Veckouppslag
Du hittar kommande datum för hösten här.

Happy Scrapping!


Inga kommentarer: