lördag 30 november 2013

Hang out?

Trevlig (nästan) 1:a advent på er! :)


Idag har jag skapat en Art Journal med en rolig leksak - Dylusions Ink Pad. :)

Det är en ofärgad stämpeldyna, som man färgar in själv med Dylusions mister. Jag färgade in min stämpeldyna med Cut Grass, Vibrant Turquoise och Lemon Zest. Det är bra att använda bara tre färger, för annars blir det för ihopblandat.


På höger sida, i min Dylusions mini journal, har jag först dragit pappret genom den mist som blev kvar på min Craft mat då jag mistade dynan. Sen stämplade jag med en diamond-bakgrundsstämpel från Dylusions.

På vänster sida stämplade jag med dynan direkt på pappret. Strukturen i dynan skapar en läcker effekt.

Och över hela uppslaget har jag stämplat med ett lock från en hårspraysburk.


Här är en närbild på de stämplade hårsprayslock-ringarna. Ser ni de olika färgerna i ringen? Det är så det blir i och med att jag använt tre färger på min dyna. :)

Diamond-stämpeln syns också. Avtrycket är lite suddigt i kanterna på grund av att bakgrunden inte var helt torr innan jag stämplade dit det.
Innan jag stämplade dit, och målade mina bläckfiskar med dylusions mist, så smetade jag på lite modeling paste över en  TCW mask - stativ. I vanliga fall så brukar ju Dylusionsmisterna färga av sig på modeling paste, men i och med att pappret under inte är grundat med gesso, så förblir modeling pasten vit.

I januari kommer jag att dela med mig av en video tutorial där jag visar hur jag jobbar med den här dynan. :)

Ha en bra dag! :)


Inga kommentarer: