måndag 25 november 2013

Måndag igen....

Jösses vad veckorna går fort, det kommer ny vecka hela tiden.... och kallare blir det men snön lyser med sin frånvaro. Det känns lite konstigt när det är nu mindre 1 månad kvar till julafton... lite snö tills dess vore kul.

Nåja. Denna vecka då... blir som en vanlig vecka. Beställa nytt, plocka ordrar och skicka till er kunder. MiaKL roade sig några timmar med att kolla på Becky Higgins tvsändning på Creative Live och det märks hos er kunder att det var några till :) så det är en del produkter som har gått åt i helgen så det blir att fylla på igen... kul...

Då vi har så många produkter så är det lätt att vi missar att något saknas och har tagit slut så skicka gärna ett mail med en förfrågan. För vi har märkt att ibland har vi saker hemma fast det står 0 i webshoppen - vi ska börja med en totalinventering för att få bort dessa missar... Det lär ta sin tid men vi måste göra detta samt ta bort artiklar som vi inte kommer/kan fylla på för att rensa i webshoppen. Detta kommer att pågå i några veckor med en förhoppning att vara klar till nyår då vi måste ha inventerat färdigt...någon som vill hjälpa till :)

Ha en bra vecka allihopa. Denna vecka så ska vi gå igenom alla inbetalningar för att se om ni har betalat in till pysselträffen. Vi kommer även under veckan skicka ut lite information med bland annat vägbeskrivning. Det finns några platser kvar så det är bara att beställa i webshoppen.


Inga kommentarer: