söndag 3 november 2013

Summer afternoon

Här kommer ett foto som är lite större än det vanliga formatet. Precis som det jag bloggade förra veckan. Detta fotot är från samma dag, fast ett av de andra barnen, så det kändes rätt att ha dem i samma storlek. Eftersom bilderna är tagna på samma dag, så passade det bra att ha samma pappersserie till båda fotona..  :)  Simple Stories - I heart Summer. 

bakgrunden har jag använt orange mist, svart distress stain och vit gesso, som jag först målat på en gammal kartongrulle (- tror det är från en fp gluedots, eller nåt.. ) och sedan stämplat med. 


 Tre cardboardstjärnor har blivit blå, med hjälp av en dylusionsmist. De sitter utspridda i en visuell trekant, tillsammans med lite blommor från Prima.  Den lilla ovalen, (det sitter en i nederkant av fotot också) är en genomskinlig oval, som jag letade upp ett passande papper i spillhögen för att dekorera med.  Kameran kommer från det lilla arket 3D stickers som finns till pappersserien. 


Texten jag valde att ha som titel, fanns redan på pappret. Jag har lyft den från bakgrunden med hjälp av en svart penna och en bit washitape (som jag delade på mitten, på längden). Runt hela min LO har jag dragit ett par streck på varje sida, som inramning..

Lite mer bearbetad LO än förra veckans snabblayout, men ändå lite samma stil och samma tanke.

Ta hand om er och varann!
Stor Kram!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Wow! Den här var superfin, Maritha!! Underbart bakgrundspapper, och jättefint gjort med placering av fotot och så fint med dekorationerna!