måndag 4 november 2013

Måndag morgon igen...

Idag är vi lite trötta... vi har varit i Göteborg och jobbat i helgen och träffat nära 900 människor i helgen, det var superkul. Tack alla människor vi har fått träffa, prata med och inspirera. Vi har ännu inte hunnit uppdatera saldon i webshoppen efter helgen, det blir nog inte gjort förrän imorgon så ni får ha lite tålamod.

Här ser ni lite bilder från helgen. Perra demar lite mister för några kunder när Kattiz höll en demo.

 Här ser ni vår monter, det är innan mässan har öppnat så det var några andra butiksägare som passar på att spana lite innan alla kunder kom.
 Kattiz demar en mängd olika produkter.
 Kattiz upptäcker att Distress Paint är väldigt lättflytande och att det är inte bra att trycka allt vad man kan när flaskan är upp och ner.... tur att det var ett teflonunderlag under så att färgen gick att fånga upp... ;)

Så kul hade vi i Göteborg....

Nu är vi dessutom tillbaka från vår minisemester så vi håller på att hantera alla beställningar som kom förra veckan och ska se till att skicka dem. De är plockade men vi hann inte posta dem förra veckan.

Vi ska även försöka fylla på en hel del så jag hoppas att saldon i webshoppen ska bli lite bättre.

Nu till helgen är det dags för Linköpingsträffen och det blir att packa ner butiken på fredag igen och plocka upp den nästa måndag så det är som vanligt.

Ha en bra vecka!!!

Inga kommentarer: