fredag 19 juli 2013

Sommar CHA....

Hej alla, då vi är på resande fot så tänkte jag att mitt blogg inlägg idag och nästa vecka kommer handla mer om vad vi har spanat in under sommar CHA och beställt till Scrap-Perra. Och för er som undrar vad sommar CHA är så är det en stor mässa i USA som hålls två gånger per år, vinter (i januari) och sommar under juli månad. I år är den i Las Vegas och i samband med den så släpper i princip alla scrapbooking tillverkare nya "kollektioner"... och då gäller det att vi hänger på och ser allt det roliga och funderar ut på vad ni vill att vi ska ta in. Och jag tänkte visa lite go-bitar på vad vi har beställt.

Först ut ett Bella Blvd som har härliga färgglada papper-ett nytt märke för oss. Vi har beställt hem Snapshot och Daily Chevies. Dessa förväntas komma till oss i början/mitten av augusti.

Vi har även beställt 3 nya serier från Glitz Design. Dabber Dan, Finnley och Wild & Free. Även dessa förväntas komma till oss i början av augusti. Det är blandat med papper och dekorationer och annat skoj från Glitz.
Vi har även beställt hem de nya distresspennorna -12 nya färger. Dessa förväntas komma hem till oss i början av augusti.

Och jag tänkte avsluta med att visa ännu ett nytt märke. Det är ett företag som vi spanade in redan förra året när vi besökte CHA men det blev för dyrt att beställa deras papper direkt från dem men nu har de samarbete med vår grossist så då blir det lättare att ta in deras papper. Företaget heter FarmHouse. Jag har lite svårt att hitta en bra bild på den seriern - 302 - som vi har beställt hem så om du är nyfiken får du följa denna länk. Även denna serie förväntas komma i början av augusti. 


Så detta är ett axplock av det vi har beställt och som förväntas komma i augusti. Så det finns massor av roligt att se fram emot. Och har du någon favorit som du tycker att vi inte ska missa så går det bra att maila oss på miakl @ scrap-perra.se (utan mellanrum). Och även om vi inte beställer hem det för att sälja i butiken så kan vi beställa hem det enbart för dig, för mycket kan vi faktiskt beställa hem i mindre antal för att sälja till er. 

Project life då - som har blivit så populärt då?. Vi kommer beställa hem det nya från Becky Higgins som kommer och ni kommer ha möjligt göra en förbeställning som tidigare, så fort jag får fatt vilka artikelnummer det är så att jag får in dem i datorn på rätt sätt :)

Inga kommentarer: