onsdag 17 juli 2013

Kombinera project life och "vanlig" scrapbooking

Hej vänner!
Jag har haft en liten paus, då det hänt en hel del lite jobbiga saker i mitt privata liv och sen gick även min dator sönder vilket tog några veckor att laga. Utan datorn har jag svårt att skapa, eftersom jag vill redigera alla mina foton och layouter innan de visas upp. Men nu är jag här igen!!

Jag har nu "project life:at" i drygt 2 månader, jag har scrappat klart vecka 1-20 och här kommer ena uppslaget för vecka 21. Jag har gjort ett till uppslag, men den hittar man om några dagar i min privata blogg.... 

Jag funderar nu på VARFÖR jag inte scrappat på detta sätt tidigare? Det är ett perfekt sätt att få in vardagen i albumen. I alla fall för mig, jag tenderar annars att scrappa mina favoritfoton och endast enstaka "vanliga" foton. Nu kombinerar jag det hela, vilket passar mig perfekt! 

Jag vill med detta uppslag visa att man inte alls behöver sluta med den "vanliga" scrapbookingen bara för att man pl:ar. Jag har valt att scrappa vanliga layouter och sätta in mitt i ett uppslag, ofta så att de passar ihop med veckan. Detta blev ett grönt uppslag, med en blandning av Simple Stories och Becky Higgins-produkter. Läckert värre!
Inga kommentarer: