fredag 26 juli 2013

Hemma från husvagnssemestern men fortsätter visa CHA nyheter...

Simple Stories är ett populärt märke och med tanke på vad de släpper för fint ny så gissar jag att det kommer fortsätta vara ett populärt märke. Denna gång så släpper de ett antal nya "serier" för SNAP som vi så klart har beställt hem. Ni ser stilen på en del nedan. Leverans av dessa i början av oktober så dessa får vi vänta på en stund.


Vi har även beställt hem deras nya Collection kit på 12x12 som även de är underbara allihopa.Hittar ingen bra bild att visa hur de ser ut just nu.  Dessa förväntas komma i mitten av augusti eller slutet av augusti dvs här är det inte lika lång väntan på.

Vi har även beställt lite från Pink Paislee - deras Color Wash serie som ska vara papper med lite liknande som vattenfärger och Hey Kid - färgsprakande serie. Dessa förväntas komma i början av september. Vi har beställt även de nya stickers som de har skapat.Heidi Swapp har också släppt lite nytt och därifrån har vi beställt lite allt möjligt. Förväntas levereras i början av september.


Hon har även släppt 6 nya färger till Color Shine - eller egentligen är det 5 färger och en vit. Och till det är det ett gäng olika dekorationer av Color Magic som kan färgas in med misterna. Även dessa kommer i september. Detta är ett axplock av vad vi har beställt, får nog fortsätta blogga nästa vecka för att visa vad för nytt som kommer. 

Inga kommentarer: