måndag 8 juli 2013

Måndag morgon igen!!!

Först måste vi tacka alla kunder som kom på vår invigning i lördags. Det var jättekul att se så många kända ansikten men även alla nya ansikten som kom. Det är alltid kul att få lära känna nya människor. Och nu hittar ni till oss så ni kan komma fler gånger och tipsa era kompisar också.

Denna vecka jobbar vi fortfarande. Vi ska försöka få en leverans från USA med lite påfyllning. Vill ni komma och handla så maila eller ring så kan vi komma överens om en tidpunkt.
Men sen har vi semester i 3 veckor, v29-31. Under den tiden kommer webshoppen vara öppen men inga ordrar kommer att plockas.

Vi har inte fastställt vilken dag i veckan vi kommer ha öppet men fram tills dess är det bara ringa eller maila så kan vi komma överens om en tidpunkt då vi öppnar upp butiken.

Vad händer annars då? Jo det är ju att försöka ha koll på vad som händer i samband med CHA. Har ni spanat in något så får ni gärna maila och tipsa om det, har redan fått några tips från er, tack så mycket. Eftersom vi har ett så brett sortiment så är det svårt att bevaka allt på en gång så vi tar gärna emot tips.

Creative Moments - ja just nu lutar det tyvärr åt att alla kurser förutom Åsas kurser får ställas in. Vi ska  ta kontakt med kursledarna idag och vi kommer nog ta beslut denna vecka. Så om ni står och tvekar, hör av er så att vi kan se om vi kan få igenom kurserna. Om vi ställer in så kommer ni som har betalat in för kurser pengarna tillbaka. Vi ska försöka hinna med det innan vår semester.

Ha en bra måndag och en bra vecka!!!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Nä men OJ så tråkigt om alla kurser behöver ställas in!! Hoppas verkligen att alla som funderade på att gå snabbt som attan anmäler sig!!!