måndag 4 februari 2013

Måndag!!!

Återigen första dagen på en ny vecka!! I helgen var vi med delar av butiken på Enköpingpyssels träff och hade det hur trevligt som helst. Tack alla som vi träffade där.

Idag hantera alla ordrar som kom i helgen, vi hoppas på att få iväg alla.

Och vi har jagat på att få COPIC leveransen och uppenbarligen så påstår transportföretaget att de levererade dem till oss i torsdags men vi har inte fått några pennor. Så nu blir det att jaga rätt på dem....

Nu börjar det närma sig den tiden då massa nyheter kommer att ramla in. Vi försöker få upp dem i webshoppen så fort som möjligt och leverera till er. Och information om dessa nyheter kommer att synas på Facebook. Vill ni att vi ska lägga upp inlägg även här i bloggen för er som inte är med i Facebook? Eller räcker det med att vi ska testa ett nytt verktyg avseende Nyhetsbrev? Låt oss få veta hur ni vill ha informationen.

Ni har väl koll på kurserna som vi erbjuder tillsammans med Therese Larsson. För att få mer information och möjlighet att ställa frågor är ni välkomna att höra av er till Therese. Och är det någon kurs som blir full så anmäl ditt intresse så startar Therese en ny kurs så fort det finns tillräckligt många intresserade.
Mer info om kursinnehåll hittar du här . Är det förvirrande så hör av dig till Therese så förklarar hon så gärna.

Och spana in bloggen denna vecka då vi kommer koncentrera oss mer på Alla hjärtans Dag som är nästa vecka. Och ni har väl inte missat månadens tävling i forumet med liknande tema?
/Perra

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack, vill se info här i bloggen.