måndag 11 februari 2013

Måndag och leverans!

Nu är det dags för ännu en leverans med nyheter och påfyllning. Idag kommer Dylusions nya mister (tyvärr inte alla utan bara några stycken) Distress paints (samma sak där inte alla). Vi kommer också att fylla på med de populära Lumiere färgerna! Vi får även 2 nya serier från Glitz med dekorationer men även här är det tyvärr att allt vi har beställt inte kom med.

Just nu har vi som så många andra drabbats av sjukdomar och vi kommer att förska få upp nyheterna så fort vi bara orkar och kan!

Jag kan redan nu meddela att v9 har vi i denna del av landet sportlov och då kommer vi att vara lediga och umgås och fokusera på våra barn! Därefter börjar vår turne med mässor och träffar med Karlstad, Göteborg och Linköping. Vi får lite frågor om vi kommer att ta med vissa saker, det är jättebra att ni skickar dessa mail för då vet vi lite vad ni är intresserade av.

Och det går jättebra att skicka förbeställningar med att beställa i webshoppen, ange hämtas (för att slippa frakten) och ange i Kommentar till vilken mässa och träff det rör sig om. Betalningssätt väljer ni själva eller om ni vill betala på plats.

Vi kommer försöka fylla på det som har tagit slut och om det är något speciellt ni är intresserade av så går det bra att skicka mail. Ju tidigare desto bättre är det för att försöka få med det i en leverans till en speciell träff. Generell regel är 2 veckor före.

Nu ska jag plocka lite ordrar och förbereda inför leveransen!! Ha en strålande vecka!!!!
Inga kommentarer: