tisdag 19 februari 2013

Förbeställning Project Life

Nu är det möjligt att göra förbeställning av Project Life produkter för er som är vana PL-are. Det finns just nu inga bilder eller beskrivningar men det kommer att kompletteras med under veckan - troligen i slutet av veckan. Lite info hittar ni här - även om de nya kollektionerna inte syns där ännu.

Leveransbesked vi har just nu är mitten av maj så det blir förmodligen leverans till er från mitten/slutet av maj.

Välj gärna förskottsbetalning så slipper ni ligga ute med pengar på kort eller paypal. Vi kan inte styra när pengarna dras där. Klarna kan fungera och det kan även läggas till senare.

Frakten vet vi inte så mycket om just nu då vi inte vet hur mycket sakerna väger så det kan hända att det inte är fraktfritt över 500 kr. Vi kommer att kontakta er för att fastställa fraktkostnaden.

Ju tidigare ni lägger en förbeställning desto längre fram i kön hamnar ni. Om det är stor efterfrågan kan det hända att vår förbeställning inte räcker till men så fort vi märker detta kommer vi att öka vår förbeställning men risken är att vi inte får det i samma leverans. Så vår uppmaning är att vänta inte för länge.

Vi kommer erbjuda er att göra en förändring i förbeställningen några veckor innan leverans ifall er situation förändras så ni binder inte upp er vid denna förbeställning.

Har ni frågor så maila bara till miakl@scrap-perra.se.

Inga kommentarer: