lördag 16 februari 2013

Come fly with me

Kommer ni ihåg att jag lekte med Gelatos för några veckor sedan? Då började jag på en sida, men sen blev det fel, och jag började på en till sida.... så den första sidan blev över... Man får göra så. :)


Jag gillade verkligen färgerna på den första sidan, så jag ville göra något av den. Jag gillar även Tim Holtz Tissue wrap - ungefär som silkespapper, fast lite stabilare. Så jag rev av en bit silkespapper och klistrade fast med Mod Podge. Det här är lite baklänges mot för hur jag brukar göra i vanliga fall. Oftast brukar jag lägga färg över silkespappret, men det här funkar också. :)

Sen stämplade jag med en dollie-stamp från Hero Art med distress stains i vit, men det blev lite för svagt så jag fyllde i med en vit penna. Jag stämplade även små fjärilar (privata stämplar) med en turkos StazOn-dyna. Som en slutfinish tog jag lite guldig akrylfärg på fingret och målade lite på kanterna.


Så här såg bakgrunden ut innan jag klistrade fast silkespappret. Jag hade målat på Gelatos lite slarvigt och sen smetat ut den med hjälp av vatten och mina fingrar. Ni ser det vita till vänster på sidan... det gick inte så bra att gnugga bort färgen med vatten när jag glömde grunda med gesso.


Visst är fjärilen underbar? :) Den fick lite glitter på sig, i form av stickles.


Inga kommentarer: