måndag 15 oktober 2012

Veckans Skiss V42

Härligt, motståndet till Inlinkz verkar ha släppt så 3 härliga bidrag fick vi förra veckan, hoppas att ni tar er tid att följa deras länk till resp blogg och spanar in dem, det har jag gjort!!! Utifrån dessa 3 bidrag så valde slumpen fram SkärviksNinas bidrag så den ser ni nedan. Vill ni spana mer vad hon har i sin blogg så hittar ni det här. Tack Nina och alla ni andra för era bidrag.
Ny vecka och ny skiss - denna gång är det Webmosterhelenes tur att bidra med en ny skiss. Fritt att tolka, vrida och vända och ersätta hjärtan med kanske stjärnor eller hur ni nu tolkar. 

Ni har en vecka på er att tolka och blogga i din blogg och sedan länka via Inlinkz nedan. Har ni ingen blogg så maila till oss så fixar vi det på något sätt. Slumpen väljer sedan ett bidrag som visas i bloggen och ni har sedan en lott till månadens utlottning av ett litet pris. 
Ha det så kul!

2 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Åh så fin tolkning!!

Malin/malwa sa...

Jag vet att det är en vecka se'n denna skiss skulle tolkas, men eftersom den var alldeles perfekt till mina foto'n har jag använt den ändå. ;) Tänkte att ni kanske ville se...
http://scrapsofmalwa.blogspot.se/2012/10/95.html