måndag 22 oktober 2012

Måndag!

Hej hoppas ni har en bra start på veckan!!
Här har vi mycket som är på gång. Vi har nu kopplat ihop bokföringen och webshopen, vilket kommer att underlätta jobbet för oss men också för er. Lagersaldona i webshopen kommer att stämma mycket mycket bättre! Just nu har vi lite kaos i lagersaldon men vi jobbar på att komma ifatt och få ordning på detta!! Vi ber om averseende ytterligar ett tag! Vi inventerar samtliga produkter och det tar några timmar att räkna alla våra artiklar!!

På torsdag så kommer vi att stänga butiken kl 16. Det är för att vi ska hinna packa ihop butiken för att på fredag åka till Göteborgs stämpel och scrapbooking mässa. Inga webordrar kommer att plockas from torsdag tom måndag. Sedan kör vi för fullt måndag och tisdag för att sedan ta lite ledigt och riktigt umgås med våra barn som har höstlov!!

Vi kommer att jobba stenhårt med att få upp alla nyheter som har kommit till oss! Bla sn@p och Glitz!! Vi väntar även in Crates On Trend och julserien, vi får se om de hinner komma denna vecka eller nästa. Vi har även fått in Basic Greys Serenade, härliga papper och så klart Maja Designs julpapper. Så nu finns det massor av härliga julpapper att välja på.

Ha nu en underbar vecka!!
Perra

Inga kommentarer: