måndag 15 oktober 2012

Måndag!

Just nu håller vi på sista kopplingen mellan bokföringsprogrammet och webshopen, dvs att vi bara ska ha ett lager! Detta för att slippa att lagersaldon i webshopen blir felaktiga vid tex mässor och träffar! Det ska bli så skönt när detta är klart. Det har varit en lång process för att hitta system som kan kommunicera med varandra! Men också säljare som säger hur lätt allting är vilket jag kan intyga att det inte har varit!! Men men nu är vi skapligt nära!!!! Denna vecka kommer fokus för oss att vara att inventera så att vi kommer rätt i lagersaldona!! Just nu har vi fortfarande ett antal artiklar som det står att vi har minus på vilket inte är fallet, en liten miss i programmet men det kommer under veckan att fixas!
Nog om detta!!!

Förra veckan så visade DT-Gänget sitt favorit verktyg och då är det väl dags för mig att visa mitt favorit verktyg!
Det är min surfplatta, med den kollar jag nyheter (både aftonbladet men också nyhter inom scrapbooking), inspirationsbloggar, lägger beställningar, kollar på klipp om nya produkter etc!
Nästa tema-vecka kommer vara i november så vi får se vad vi hittar på då!

Veckan som kommer då? Jo, äntligen så kommer Glitz med 3 nya serier, delleverans av SNAP produkter (inte allt vi har beställt med det kommer snart) samt Dylusions journal som jag vet att några längtar efter. Vi väntar även på Maja Designs nya julpapper.

Vill även påminna om att om ni vill göra förbeställning till Göteborg vore det bra om ni gjorde det så snart som möjligt, vi ska fylla på en del saker som tog slut i Karlstad och vill undvika få leverans sent så vi kommer att skicka beställning inom några dagar. Så kontakta oss på något sätt, antingen beställning, mail eller telefon.



1 kommentar:

Cilian sa...

Ja, vi verkar vara ganska många som vill ha Dylusions journal om man kollar in diskussionerna på Facebook :-)