onsdag 24 oktober 2012

Guld och silver är läckert!

Idag tänkte jag slå ett slag för de nya underbara misterna från Heidi Swapp. Ja, jag vet! Jag är besatt av mister, de blir bara fler och fler och fler i min samling.... Måste man ha alla olika då?! Hmmmm, jo på ett sätt ja! Heidi Swappmisterna är lite annorlunda än de flesta andra, de flesta är färgstarka och innehåller glitter - ett finare glitter än Tattered Angelsmisterna.

Guld och silver/grå är dock inte lika färgstarka som de övriga, MEN de är verkligen beroendeframkallande - framförallt den guldfärgade!

Bakgrunden är mistad med Tinsel (silver) och Gold Lame (guld), men det är mest silverfärgen som syns på fotot. IRL så skiftar dock bakgrunden såååå läckert! Masken jag använt är en "trädmask" och som är fantastiskt fin, TACK Mia för lånet!

Resten av dekorationerna är också sprayade med den guldfärgade misten, allt från den vita doilyn till canvasfjärilar, blommor och tags. Stänken är gjorda med svart Dylusionmist och den guldfärgade Heidimisten.


Material:
Papper: Bazzill (cardstock)
Mist: Heidi Swapp "Tinsel" (silver), Heidi Swapp "Gold Lame" (guld), Dylusions "Black Marble" (svart)
Bokstäver: American Crafts
Dekorationer: Petaloo "Darjeeling Petites" (svarta blommor), Prima (platta blommor), Prima SIIC (bling), Prima (canvasfjärilar), vit doily, svart doily, tag*

*privat

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Mycket snyggt Helene!! Ja, den där guldmisten var verkligen beroendeframkallande!! ;-)

webmosterhelene sa...

Tack, Ulrika! Vad gullig du är!