måndag 1 oktober 2012

Veckans Skiss V.40

Vi fick in en tolkning av skissen från förra veckan och det är Ulrika Wandler som har tolkat den. Ulrikas blogg hittar du här. Ulrika vann dessutom Scrap-Perras tävling i lördags på Stockholm City Scrap, grattis! Ulrikas fina tolkning finner du här.
Och nu är det ju en ny månad och det medför ju att vi ska ha en vinnare från september av alla som har tolkat veckans skisser. Och vi har fått in bidrag från ett antal olika personer. Och vinnaren är
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Maiden!!! Gratti till dig. Skicka ett mail till order@scrap-perra.se så ska vi skicka dig ett litet paket.

Dags för en ny härlig skiss från Webmosterhelene. Och nu prövar vi med något nytt. Istället för att ni ska skriva en kommentar så ska ni göra ett blogginlägg som vanligt i din blogg och sedan kopiera in den länken till Inlinkz nedan. Tror att det är ganska självförklarande hur ni ska göra när vi väl har klickat på länken. Hoppas att ni gillar det.
Ni har som vanligt 1 vecka på er att skapa, ni har sedan en chans att bli uppvisade i vår blogg nästa vecka och sedan en chans att vinna ett överraskningspris från oss genomi slutet av månaden. Ju fler veckor du tolkar skisserna, desto större chans har du att vinna. Skapa och ha kul!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Tack för en stund i rampljuset!! ;-) Grattis Maiden!!
Vilken härlig skiss! Och MYCKET bra att ni börjat med Inlinkz! :-)