måndag 8 oktober 2012

Måndagen efter en intensiv helg!


I helgen var vi i Karlstad på Svensk Scrapbooking mässan, en intensiv men underbar helg. Det är så roligt att få träffa er kunder!! Vi tackar alla vi har mött och har fått prata med. Vi hoppas att ni har fått lite inspiration och att vi möts igen. 

Idag blir det uppackning av butiken och inventering idag och resten av veckan. Vi vet att lagersaldona är helt fel i webshopen efter mässan och kommer att jobba på med att rätta till detta så fort som möjligt!
Vi har införskaffat kopplingen mellan lagret i bokföringen och webshopen men det är ganska många inställningar som ska till och vår support kollar på lite lösningar för att vi ska komma igång med detta så fort som möjligt!

I fredags fick vi en leverans från USA och det var mycket påfyllning men också massa nyheter som tex glitterprodukter och papperseriena Original från Authentique Paper, Midway från October Afternoon och The Good Life från Fancy Pants. 

Vi väntar med spänning på Snap - dock verkar det som om leveranserna från Simple Stories blir lite försenade så vi hoppas att de kommer börja skicka ut denna vecka vilket medför att det kommer till oss i början av nästa vecka. Vi håller tummarna på att de inte skjuter på det ännu mera...

Sen blir det för oss att fylla på både här och där och är det något specifikt du saknar så är det bara att du hör av dig. 

Nu har vi det lugnt ett par helger tills det är dags för mässa i Göteborg. Vill du göra en förbeställning dit då går det alldeles utmärkt. Nu har vi ett så pass stort sortiment så vi kommer inte kunna få med oss allt tyvärr. 

Och denna vecka har vi ett speciellt tema!!! Alla i DT gänget har fått välja ett varsitt verktyg som är deras "favorit" och så ska de skapa med hjälp av det verktyget. Ska bli kul att få se detta!!!

Ha en underbar måndag!!!

Inga kommentarer: