fredag 31 januari 2014

Beställning från en blivande 18 åring

eller hon blir ju faktiskt 18 år idag - Grattis Emma-Gill. Och hon ringde Perra för att se om vi kunde hjälpa henne med att skapa en maskeradmask. Hon skickade oss några bilder och sedan fick jag börja skapa. Eller först så blev det att beställa hem några tomma masker (var ju tvungen att ha några extra ifall det blev fel)...

Jag bestämde mig ganska tidigt att den skulle gå i rosa, svart och guld. Jag började först med att måla med några lager Golden Fluid Acrylic färg, Lumierefärg och även Inca Gold. Det syns mycket bakom allt glitter, eller hur??? Nåja, det kan ju processen leda till när man inte har en helt klar bild på vad slutresultatet ska bli.

Blommorna är några vita och gula blommor från Prima men för att få dem att passa in så har jag mistat med svart Dylusion. Svarta bandet är något vi har i butiken. Jag har limmat fast allt med limpistolen och Glossy Accent.

Det glittriga är Rangers Dry Sticklers Glitter som jag har limmat fast med glossy accent i mååååånga omgångar för att få det att fästa och torka.
Jag har mistat även lite med Heidi Swapps Gold Lame på blommorna för att försöka lyfta fram lite av det svarta. Ni ser lite även av en metallblomma som jag har färgat in guld med lumierefärg.

 "Prickarna" som syns runt ögat är rhinestones som är ditlimmade men nu övertäckta med glitter.
Och hon behöver ju ett grattiskort också. Jag har jobbat med embossinpulver - WOW embossing på Basic Greys nya papper Fresh Cut.

 Jag har även embossat lite runt kanterna på pappret inuti kortet där Perra har fått skriva en hälsning i.

Ha en trevlig helg!!! Själv är jag hos Kattiz och hjälper henne med bokföring och vi scrappar också i helgen. 

3 kommentarer:

Johanna sa...

Supersnyggt! =)

Ha en fin helg!

onkis sa...

Verkligen en snygg och läcker mask!

Cilian sa...

Wow! Den blev ju hur läcker som helst. Ha en härlig scraphelg!