söndag 19 januari 2014

Vitt vitt vitt...

Visst har veckan varit fylld av det vitaste av vitt? Tänk vad man kan göra av en färg, som inte ens är en färg! Rent krasst är det ju bara närvaro av ljus, men iaf.. ;)

Jag tyckte det här var jättesvårt och funderade länge på hur jag skulle göra. Att jag skulle ha ett foto på min dotter, isprinsessan, var givet och även att jag skulle använda min specialbeställda die med skridskor, från Tim Holtz..

Ni vet det va, att ni kan lämna önskemål på speciella produkter så kan Mia och Perra kolla om de kan få tag på det? Jag vet att de löser det mesta! Att ta hem en särskild die från TH var ju inga som helst problem, eftersom många redan finns i sortimentet...


Och ja- jag vet att jag fuskar med att använda ett färgfoto. Men det är bara Bianca som är i färg, resten av kortet är svartvitt..

På bakgrunden har jag strukit på decopagelim genom en mask. Det ger en lagom känsla av genomskinlighet och struktur.  En doily är vit, liksom nätbandet och ostduken.. :)

Det ska vara vaxade snören i skridskorna och det fick jag till genom att dränka snöret i lim. När det torkat trädde jag mina skridskor och jag har haft ett lager glimmer glam på skenorna. Jag har haft lite glimmer glam lite här och var på bakgrunden också. (fast det syns inte på fotot.)
Titeln är utstansad i vit cardstock, samma som bakgrunden, men den syntes inte den heller därför la jag till en tunn (0.3) svart skugga...


Vitt vitt vitt.. Det tycker jag var en klurig utmaning och ännu svårare att fotografera!

Jag hoppas du får en härlig söndag!

Inga kommentarer: