måndag 13 januari 2014

Måndag!

Då var det måndag igen. Förra veckan var helt galen, vi jobbade på högvarv för att skicka iväg era beställningar och vi börjar vara i kapp. Denna vecka blir att fortsätta med ordrarna men också att börja gå igenom och fylla på.

Vi kommer under dagen att få en leverans med påfyllnad, vi hoppas att den kommer i skaplig tid.
Så håll utkik i webshopen. Det är påfyllning av en hel del PL produkter men vi hann inte gå igenom allt förra veckan så vi kommer skicka en ny beställning denna vecka igen.

Denna vecka är en vit vecka, då DT bara får skapa i vit, vilket ska bli kul att se hur de tar sig an denna utmaning! Håll koll i bloggen.

Vi hoppas även att en del CHA produkter börjar hitta till oss så småningom, en del produkter har leveransprognos i andra halvan av januari så vi får se vad som dyker upp. Nu veckan ska vi lägga upp förbeställningsmöjlighet av Project Life av Becky Higgins som just nu förväntas komma i slutet av jan/början av feb och SNAP produkter som förväntas komma i slutet av mars.

Men vi har beställt massor av produkter och även om vi inte har beställt just det du vill ha går det jättebra att kontakta oss för att se om vi kan ta hem det.

Ha nu en bra vecka!
Perra

Inga kommentarer: