måndag 30 december 2013

Sista måndagen i år!

I dag är det fullt ös på Scrap-Perra, vi jobbar med att få iväg alla beställningar som kommit in under julledigheten. Sedan tar vi lite ledigt igen.
Så här på årets sista bloggdag för mig så blir det en kort tillbaka blick över året som gått.

År 2013 har varit ett år som gått väldigt snabbt, men det har också hänt otroligt mycket. Någon gång i februari gjorde vi en satsning på Project Life, vi gick ut med förbeställning och hoppades att vi hade satsat på något som skulle bli stort och det blev det. Under 2013 har vi upplevt att Project Life bara har exploderat vilket är superkul. Och det är ju inte bara Becky Higgins som varumärke som vi har tagit in utan även SNAP/Simple Stories har en hel del produkter. Även WRMK med lite komplettering från Basic Grey och Me & My big ideas.

Förutom Project Life har vi jobbat mer med Mixed Media produkter med akrylfärger, stenciler och olika böcker etc.

En annan satsning som vi gjorde under våren var att vi var att sälja vårt hus i Järfälla och i början av juni flyttade vi hem till Sala. I dessa trakt är vi uppväxta så vi har både släkt och vänner här. Men med flytten så blev det också så att Mia började jobba heltid på Scrap-Perra.


Under året har vi som vanligt besökt olika städer med att ställa ut på mässor eller var med på olika träffar. Vi vill tacka er som besökt oss på mässor/träffar och även arrangörer till dessa träffar och mässor. Vi vill också tacka alla som kommer till vår butik i Saladamm, och tack till alla er som handlar av oss i webshoppen.
Jag vill också tacka mitt underbara Design Team för detta år.
Från mig till er alla ett gott slut på 2013 och en riktigt god fortsättning på 2014.
Nyårs kramar från Perra

Inga kommentarer: