måndag 9 december 2013

Måndag!!!!

Idag är det måndag och det är måndag efter en pysselträff...vilket innebär att butiken inte har blivit upp-packad ännu och att lagersaldo i webshoppen inte riktigt stämmer överens med verkligheten. Och vi kan lugnt säga att tekniken inte är på vår sida så vi fick göra all försäljning i helgen i excel.... så vi har kvar att manuellt lägga in all försäljningen i bokföringen för att sedan uppdatera saldo i webshoppen. Det kommer ta liten stund men vi återkommer när det är gjort.

Några beställningar gjorda i webshoppen i lördags plockades men inte alla och inte söndagens beställningar så det kan dels vara saker som är slut och ta liten stund innan de kan plockas.

Nåja, vi testade en ny lokal för oss, Juganso Bygdegård och det vara ca 35 pysslande tjejer som boa in sig med alla sina pryttlar och vi hade det hur mysigt som helst. Det var en hel dag med pyssel, mat, fika, utmaningar och annat skoj. Vi var helt nöjda med lokalen så vi kommer att planera in flera datum för 2014 då vi ska ha träffar. Hoppas att vi syns då.

Och vi hade några lyckliga vinnare som fick priser i utmaningarna och vi hade även några utlottningar som vi missade att göra under dagen men de blev gjorda under kvällen. Och ett par vinnare hade hunnit åka hem men de ska ju självklart få sina priser ändå.

Ett utlottningspris från Inkywings ska hitta hem till Sussi Wetell, grattis till dig. Skicka oss ett mail med din adress.

Och stora vinsten sponsrat av American Craft, en förpackning Knockout gick till Cecilia Ekström, stort grattis till dig. Hör av dig ifall du vill ha den hemskickad eller om du kommer förbi butiken.
 Och några bilder från helgen ser ni nedan. Stora pysselrummet med febril aktivitet...
En annan vinkel...
Kreativt kaos...
Trafikkaos utanför byggdegården, det var bilar överallt...
Vår middag med fläskytterfile, potatisgratäng och sallad. Supergott. Receptet till detta finns i ett tidigare blogginlägg.

Nog om helgen. Denna vecka då... ja det blir som vanligt. Vi ska uppdatera saldo för webshop, fortsätta med inventering, beställa och annat som hör till.

Och denna vecka tycker jag ni ska spana in bloggen, vi har utmanat DT-gänget att gå utanför sin Comfort zon och tilldelat dem att skapa i en stil som är långt ifrån sin vanliga stil och genre. Ni såg ju Kattiz kort förra veckan då hon skulle skapa i Clean & Simple utan blommor i pastell. Tror att det har osat lite svordomar i vissa skaparstugor.

Ha en bra vecka allihopa!!!

1 kommentar:

Cilian sa...

Oj vilken överraskning! Superkul att vinna detta pris. Jag kommer förbi och hämtar någon dag. Hör av mig! Tack!