måndag 2 december 2013

Måndag morgon och det är december....

Nu är det äntligen december och det närmar sig jul och nyår och därefter ett nytt år.... Nu börjar det bli dags för snön att komma tycker jag, det vore ju tråkigt att ha en jul utan snö.

Den här veckan är det mycket som ska hända. Vi har vårt Julmys på lördag. Jag vet att sista inbetalningstid var i går och vi ska gå igenom och bekräfta alla inbetalningar men då vi inte har fullt så är det ingen fara för platserna. Vi har haft bekymmer med internet i fredags och helgen och har nu fått låna ett modem så vi har internet. Men det sinkade oss lite i helgen. Vi ska även planera allt klart inför helgen, handla och laga mat, förbereda tävlingar mm. Då vi kommer att förflytta butiken så är det stängt fredag till måndag och beställningar under denna tiden kommer att administreras på tisdag. Det medför att beställningar under denna tid kan ha slut på produkter men då kontaktar vi er.

Denna vecka kommer vi även ha ett avbrott då vi ska byta dator... det medför att bokföringsprogrammet inte kommer vara tillgänglig. Ni kan fortfarande handla i webshop men vi kan inte administrera fakturor etc men vi ska försöka välja en tid som gör minst skada. Vi meddelar närmare när vi vet exakt när det blir av.

Vi väntade in en inleverans i fredags men den kom aldrig, den fastnade i Bryssel av någon anledning men vi hoppas att DHL har kunnat förflytta den till Sverige i helgen och den levereras idag. Jag vet att det är massor av produkter som ni väntar på så vi kommer att försöka få upp det i webshoppen idag så fort den kommer, brukar vara i eftermiddag.

Vi kommer även idag ha besök av 9 st 3or från byskolan. De ska ha bildlektion hos oss... den andra i ordningen hos oss på Scrap-Perra. Idag ska vi jobba med en bakgrund till layout med papper, förra gången fick de leka med Distress Ink pad, mister och stenciler.

Ha en bra måndag och vecka.


Inga kommentarer: