måndag 16 december 2013

Måndag och näst sista veckan på år 2013....

Nu hoppas vi på en bättre vecka.... i slutet av förra veckan så hade vi sjuka medarbetare på Scrap-Perra så det gick lite på halvfart och denna vecka börjar med att en är frisk och en är fortfarande sjuk.... så det är en förbättring men inte helt 100% ännu...

Men vi ska göra vårt bästa att ta hand om slutspurten. För att få garanterad leverans innan jul (så länge Posten och DHL gör sina bitar) är beställningar över 1 kg onsdag kl 9 och beställningar under 1 kg torsdag kl 15.00.

Vi kommer vara iväg onsdag en sväng till sonens klass för att göra lite julpyssel och torsdag förmiddag fram till kl 13.10 på dotterns skola och göra julpyssel. Detta medför att butiken öppnar kl 14.00 på torsdag och är öppet till kl 21.00.

Sen fredag kväll går vi på julledighet och är lediga till den 8 januari då barnen börjar skolan igen. Under tiden kommer vi inte plocka eller bekräfta ordrar med regelbundenhet och inte heller posta. Det kan hända att vi gör något eller så väljer vi att bara ta det lugnt.

Men vi kommer under denna vecka och under julledigheten lägga till produkter dels i outlet kategorin (det är produkter som inte kommer att fyllas på) och i Julrea-kategorin (rea som pågår tills vi hinner ta bort reapriset vilket blir i januari någon gång...

Vi kommer försöka ägna den mesta tiden till att inventera och det är i samband med det som outlet kategorin och rea-kategorin kommer att fyllas på.

Hoppas att ni uppskattade DT-gängets utmaningar förra veckan, det är alltid kul att utmanas och göra något man normalt inte gör!!!


Inga kommentarer: