måndag 7 oktober 2013

Veckans skiss v41

Vad härligt med så många bidrag förra veckan, det var många som ville ta chansen och få en lott till möjligheten att vinna ett hemligt paket. Denna gång tänkte jag först visa ett kort som är skapat efter inspiration från Åsas skiss. Detta kort har Annelie skapat, mer hittar ni i hennes blogg.
Och då vi är i en ny månad nu så ska ju en vinnare utses för september och vi hade fått in totalt 28 bidrag under september månad och lotten föll denna gång på Gunilla R. Stort grattis. Skicka ett mail till order@scraop-perra.se med din adress så ska du få ett hemligt paket.

Ny vecka leder ju till en ny skiss och denna gång får ni en skiss från vår kursledare Therese.
Du gör som vanligt, hittar inspiration, det är ok att vrida och vända så länge det syns att ni har utgått från skissen. Det behöver inte vara ett foto utan även motiv är ok så kort eller kanske något altrat fungerar. Du bloggar som vanligt i din blogg och länkar in i Inlinkz nedan och då har du chansen att få vara utvald nästa vecka och är med i möjlighet att få ett hemligt paket vid månadens slut. Har du ingen blogg, maila ditt bidrag till miakl @ scrap-perra.se (utan mellanrum) så är du med ändå. 

1 kommentar:

Annelie sa...

Oj vad kul att hitta sitt kort här :)
Tack för en mycket inspirerande skiss!