måndag 7 oktober 2013

Måndag igen...

I helgen som var hade vi en hel helg i Karlstad. Det var dags för Svensk Scrapbookings arrangerade mässa och träff och vi var där med vår butik för 6e gången i rad. Packade butiken redan torsdag kväll och det gjorde att vi kom iväg i bra tid i fredags så vi kunde bygga montern i lugn och ro. Och vi fick bra hjälp av många människor, tack alla som hjälpte till, framför allt till Maria Berglund som ni ser på bilden här nedan och tack till Kattiz som också sitter på golvet och arrangerar. Vi blev klara runt kl 21 vilket är rekord för oss!!!
Under lördagen var det fullt ös i butiken, det var kunder i princip hela dagen och stundtals väldigt många i butiken så det var jättekul. Massor av frågor och vi har visat massor av produkter för flertal kunder. Det är jättekul att få visa er allt som vi har i butiken. 

Perra visar några kunder hur "fotfilen" fungerarför några kunder. Och han har fått visa ett antal kunder hur Project Life fungerar också.
Några som ville kolla i butiken i lugn och ro så efter middagen på lördag kväll så var det några som kikade i butiken....
Denna vecka blir att få upp allt som har kommit in till oss, bland annat så har vi fått massor av PL saker och vi hoppas på att resten kommer denna vecka. Vi kommer även fylla på det som har tagit slut men det kan ta någon dag innan vi kan "inventera" då vi måste bygga upp butiken igen.

Framöver då, ja nu är det lite lugnare med mässor. I oktober har vi Avestamässan om 2 veckor. Gör gärna förbeställningar till den mässan och träffen då vi kommer inte kunna ha med oss allt då det är en mindre monteryta vi har tillgång till mot vad vi brukar ha. Välj fraktsätt Avestamässan i webshoppen när du gör din beställning.

Sen i november är det Göteborgsmässan första helgen i november, observera att det är en ny lokal. Ni hittar info i deras blogg här. Även hit kan ni göra förbeställningar redan nu. Och sedan 9-10 november är det dags för Linköpingsträffen.

I december har vi vår egen träff, Scrap-Perras julmys. Vi kör en pysselträff i Jugansbos Bygdegård. Det finns 40 platser, först till kvarn. Vi börjar kl 9.30 och kör fram till 22. Butiken finns på plats men börjar plocka ihop runt 19. Det ingår lunch, fika och middag i priset för 350 kr. Anmälan sker via webshoppen genom att göra ett köp. Betalning ska vara tillhanda senast den 1 december och i samband med betalning är din plats garanterad. Avbokningar efter den 1 december betalas inte tillbaka.  http://www.scrap-perra.se/produkter/scrap-perras-julmys-7dec/scrap-perras-julmys.html

Åsas COPIC kurs Avancerad kommer att hållas under dagen så det går bra att anmäla sig till träffen om man går på hennes kurs men du måste göra det separat i sådant fall.

Sen nästa år har vi än så länge "bara" Stockholm Scrap & Pearl eventet inbokat och det är ju inte så bara. I mitten på mars 2014 äger Stockholm Scrap and Pearl Event rum igen och vi kommer vara där som en av utställarna med vårt sortiment. Vi hoppas på att få träffa dig för en helg full av inspiration, skapande, shopping, demo, workshops mm. Nytt i år är att du kan välja vara med 1, 2 eller alla 3 dagarna. Intresset är stort och just nu är redan 80% av alla deltagarplatser bokade. Så missa inte att boka in dig på vårens största Scrap och pärlträff på Annexet i Globen.

Anmälan görs via formuläret i bloggen: https://stockholmscrapandpearl.wordpress.com
Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/385905948104984/
Vill du se bilder från eventet i våras hittar du dem här: https://stockholmscrapandpearl.wordpress.com/foto/

Just nu håller Perra på att fixa några leveranser och sedan ska han plocka upp butiken efter helgens mässa och sen blir det att plocka ordrar som kom in i helgen. En hel har blivit sålt så vi får se vad som saknas och ska fyllas på...

Inga kommentarer: