söndag 13 oktober 2013

Project Life på begäran...V.26

Mitt album med project life är alltid med på våra träffar och mässor som vi åker runt på. Dels kan man se skillnaden från hur jag tänkte i början till hur det fungerar nu och sedan ser man även hur jag tänker från halvfärdiga sidor till färdiga sidor så det är många som har bläddrat i albumet. Och det var en kund som ville gärna se lite sidor från den i bloggen då därför kommer de fram nu.

Första uppslaget och här ser ni att den andra sidan är lite mindre än 12x12 men det är för att denna vecka är mer än 1 uppslag då jag har flera kort från när vi var på Gröna Lund .


Närbild på första sidan med lite blandade PL kort från Midnight Core Kit, SNAP och kan vara lite Jade också. (Jag blandar mina hej vilt så det är lite svårt att komma ihåg :)


Andra sidan på första uppslaget, nu är det bilder från Gröna Lund. Jag har blandat PL kort från Midnight Core Kit och även I Heart Summer från Simple Stories. 

Här ser ni andra uppslaget vilket är sista uppslaget.

Närbild på första sidan på andra uppslaget. Här har jag vilket jag inte brukar, ha stora kort som jag inte har skurit ned. Jag har skrivit med min vita Sharpie penna och använd massor av stickersark.

Andra sidan på sista uppslaget handlar om Samuels fotbollslag Kallhälls FF och Aroscupen som han var med dem, sista saken med gamla laget. Och vi var så klart där för att titta på och heja. 

Lite närbilder på några sidor. Jag har ramat in många av sidorna med att göra stygn med min svart signo penna. Stickersarken är massor av blandade bokstäver och dekorationer som jag hittar mina gömmor sedan gammalt så det är bar att ta fram dem. Datumstämpeln är från American Craft och jag stämplar med svart Archival Ink. Den är vattenfast och funkar även på foton, låt den torka lite innan du sätter i fotot i fickan. 


Nästa vecka är det Project Life vecka i bloggen så då kommer jag visa lite fler sidor. 

Inga kommentarer: