torsdag 3 oktober 2013

Mohahahaha...

 
Jag älskar hösten och tycker det är så kul att skapa Halloweenalster. Kul med alla läskiga detaljer man kan göra.
 
Idag visar jag den andra sidan av min griffeltavla. Mönster papperet kommer från Bo Bunny och i de har jag stansat ut ett hål med en Spellbinder die. Bokstäverna på vänster kant kommer från Tim Holtz. Massor med bokstäver i samma förpackning till ett superbra pris. Här och där har jag mistat ramen med Dylosion Mist, vit och strukit glitter på.
 

 
En liten glasflaska från Tim Holtz fantastiska dekorationer fylld med Dylusions Mist och lite vatten blir läsligt giftigt... ;)
Det som har frätt på flaskan ät gjort av BeesWax från Ranger. Etiketten är en av de nya Rub Ons också de från Rangers.
 
Bakom flaskan är det ostduk som jag färgat in med Distress Ink Pad samt Distress Stain. Även bandet är infärgat på samma sett. Bara dutta färg på ett Craft Sheet och spraya lite vatten över. Sen gnuggar du in de du vill färga i färgen och låter de sedan torka. Lätt som en plätt att få önskad färg på mycket.
 

 
Husen är utstansade med en die från Tim Holtz i svart cardstock. på husen har jag sen stämplat, med en embossingdyna, Dylusions underbara bakgrundsstämplar och embossat med med clear embossingpulver. Ett embossa clear på svart är en av mina favorit effekter. Har du provat?
 
De coola flaksen under husen är Mica Fragments från Stampendous, hur coolt som helst. De finns i massor av färger och passar toppen till alla olika stilar och alster. Här skymtar också Washcitapen med spindelväv på. Vill man kan man enkelt rita eller stämpla sitt ett eget mönster på tex frystejp.
 

 
Pumporna har jag strykt ett tjockt lager Crackle Accents på och sedan stämplat med en "spindelnätsstämpel" som jag färgat in med Staz On. Självklart väntade jag med att stämpla till de var torra.
 

 
Här har de runnit någon läskig smörja... ;)
Smörjan är Bees Wax som jag smält i en Melting Pot och hällt över mitt alster. Vaxet blir galet varmt så att vara försiktig är ett gott råd. Bees Waxkan man använda till mycket tex gjuta egna dekorationer och/eller stämpla i eller på. Vaxet är dessutom enkelt att både färga in och/eller måla på.
 

 
Här syns delar av mönsterpapperet. Jag har skapat bakgrunden med masker, färg, Inka Gold, stämplar och min Gelli Plate. Texten och döskallen kommer från samma fina Rub Ons ark som etiketten på lilla glasflaskan.
 
Tack för titten, hoppas vi ses till helgen på mässan i Karlstad. :)
 
♥ Kram Marie ♥
 
 


Inga kommentarer: