lördag 5 oktober 2013

Skitsnack? Nej tack!

Jag tar ett steg bort från den harmoniska doodlingen, till ett lite hårdare ämne...


... skitsnack... :(

Varför håller man på med sånt? Varför ödsla energi på att säga otrevliga saker om andra? Denna gång är det inte jag som är utsatt, vad jag vet, men ändå... Nej tack!


Ok, så har jag fått det sagt. Nu till lite roligare saker - hur jag skapade bagrunden. :)

Först gjorde jag mig en kopp te. :) Och innan jag slängde tepåsen så skvätt jag med den över sidan. Jag tycker att det blir så lugna och naturliga färgstänk.

I våras släppte Nathalie Kalbach några egna stenciler. Visst vore det en dröm?! :) Två av mina favoriter är Circuit och Crackle. På den här sidan använde jag båda. Först använde jag Circuit (tunnelbanesystem, eller hur Mia? ;)) med Distress Paint i färgen Antiqued Bronze, och sen tog jag texture paste och kladdade det över crackle masken. Texture Paste tycker jag ger ett mjukare intryck än Modeling Paste, som blir vitare o hårdare.


När jag började med den här sidan i mitt huvud, så hade jag färgerna brunt, vitt o turkost som plan. En härlig färkombination tycker jag. :) Så nu hade jag ju använt brunt o vitt, så jag skruvade av korken på Dylusions mist Vibrant Turquoise och skätte med stigarröret över sidan. Om du testar detta, tänk då på att inte välta ut mistburken... det är så ofantligt mkt färg i den. Som en sista touch stämplade jag med en plus roller stamp och StazOn i färgen teal.

Ger er iväg och krama på några vänner nu! :)

 

2 kommentarer:

Mia KL sa...

Helt klart tunnelbana...:)

Nathalie Kalbach sa...

Love the use of both stencils- fantastic layered layout!!!