måndag 21 oktober 2013

Måndag igen...

I helgen som var tillbringade vi i Avesta på Avesta Kort och Scrapmässa.Det är första gången för oss där så det är alltid kul att träffa nya personer och få beskriva vårt sortiment. Denna gång så fick vi beskriva ganska mycket då vi inte kunde ha med oss hela butiken som vi brukar ha. Och det är bara 40 min mellan Avesta och oss så vi hoppas att det kommer komma nya kunder till butiken i Saladamm.

Men här ser ni några bilder från montern i Avesta. Tack alla kunder och kollegor som vi träffade i helgen.

Denna vecka då, ja då blir det att packa upp butiken och hantera ordrar. Vi ska även försöka beställa och fylla på det som är slut så att vi är redo för Göteborgsmässan och därefter Linköpingsmässan i november.

Vi ska även jobba på att få upp allt nytt som har kommit den senaste månaden, det går lååångsamt förstår inte riktigt var tiden tar vägen:). Vi har nu fått nyheter från Pink Paislee och Heidi Swapp samt massor från SNAP.

Vill påminna om att nästa vecka är det höstlov, v44, och vi tar ledigt några dagar med barnen så det är i princip ingen leverans nästa vecka, vi kan få iväg lite på måndag och kanske torsdag. På torsdag börjar vi packa för Göteborgsmässan så det är inte öppet på torsdag den 1 november och inte något torsdagspyssel.

Ha en bra vecka!!!

Inga kommentarer: