fredag 24 maj 2013

Vintage Princess LO

Så fort jag såg dessa vackra papper från Kaisercraft och 75 cents kollektionen visste jag att jag ville göra något kul med dem. Det här är egentligen en mycket förenklad version av det uppslag vi gör på Vintage kurserna. Ni som gått den känner säkert igen er från mitt kursexempel, även om detta som sagt är en väldigt mycket enklare version.


Först lade jag svart gesso genom en 6x6 stencil Mini Bubble Doily från TCW och strödde i glitter. Sedan distressade jag alla papper med Distress ink Black Soot, skrynklade, rev lite och ruggade kanten innan jag distressade med dynan 1 gång till för att få fram skrynklorna.
Sedan fäste jag alla band, tejp remsor, tyll och tags samt foto med 3 inramningar.


Efter att ha fyllt bordet med dekorationer i färger som skulle kunna passa, valde jag ut dessa.
Det blev div blommor, tiles, en nål, metall charms, halv pärlor och bling stenar/hjärtan.


Jag använde också några st rosor som sitter på tyll band som jag visat hur man färgade in på en kurs härom veckan. De bara låg där och passade så bra in i färgen. De var vita från början… nu är de färgade med Distress Stain Bundled Sage.


Alla metall och transparenta dekorationer har jag fäst dit med Studio multimedium gloss.
Min titel sitter på de stora metall dekorationerna till vänster, Princess you are my sunshine.


På kursen Vintage Lo 1-3 gör vi ett mycket välarbetat uppslag och fördjupar oss i Vintage stilen. På Mixed Media 8 leker vi med svart Gesso. Vill ni se kursbeskrivningar så spana in denna sida

  Hoppas du får en trevlig helg!

             Happy Scrapping!

                     Therese

Inga kommentarer: